Yritin tehä sellasta suklaa-karamelli neliöitä maittavat
suklaaherkut kirjasta. Tein siitä sitten sydämmen muotoisen.
Kun olin tekemässä tätä tajusin,että eihän miulla oo mitään
maitotiivistettä. Jätin sen karamelli osan sit kokonaan pois.
Pitänee kokeilla ens kerralla onnistuisko se kermasta.
Oli toi kyl ihan hyvää :)

Suklaa-karamellineliöt
100 g Margariinia
50 g Muscovadosokeria
(käytin ite normaalia sokeria,ei ollu muuta)                                                                                         125 g Jauhoja                                                                                                                                                                                          40 g Kaurahiutaleita
Karamellitäyte
25 g Voita
25 g Muscovadosokeria
(fariinisokerikin käy)
2 dl Maitotiivistettä
(tähän aattelin kokeilla kermaa)
Päällyste
100 g Suklaata
(käytin 200g Marabou Schweizer  nöt suklaata)
25 g Valkosuklaata (ei välttämätön)

Vuoraa nelikulmainen vuoka leivinpaperilla. Vaahdota voi ja sokeri.
Vatkaa joukkoon jauhot ja kaurahiutaleet. Vaivaa tarvittaessa käsin.
Siirrä taikina vuokaan ja tasoita. Paista 180 asteessa
25 minuuttia. Anna jäähtyä vuossa.

Karamellitäyte: Kuumenna ainekset kattilassa koko ajan
sekoittaen, kunnes sokeri liukenee ja ainekset sekoittuvat täysin.
Kiehauta pienellä lämmöllä hitaasti ja anna hautua 3-4 minuuttia
edelleen hämmentäen, kunnes seos on sakeaa. Kaada täyte
jäähtyneelle muropohjalle ja anna kovettua.

Sulata suklaa ja valuta kovettuneen karamellitäytteen päälle.
Valuta halutessasi suklaan päälle valkosuklaata ja vedä
siihen cocktailtikulla koristekuvioita. Anna kovettua
täysin ja leikkaa ennen tarjoilua neliöiksi.